3η ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τίτλος δράσης/προγράμματος
3η ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Κατηγορία δράσης/προγράμματος
Άλλες δράσεις
Περιγραφή δράσης/Προγράμματος
ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΠΟΥ ΦΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΠΟΙΚΙΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ (ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ/ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ/ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ/ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ κ.α.) ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

Η ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΙΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΚΟΜΗ.

Συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί
ΒΑΪΤΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΜΑΡΙΑ, ΓΚΙΛΔΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΠΗ, ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ
Αριθμός Συμμετεχόντων παιδιών (αγόρια-κορίτσια) / τάξη
ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ
Προβλεπόμενες επισκέψεις/Συνεργασίες με φορείς κλπ.
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Στόχοι
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΟΙ ΑΛΛΟΓΛΩΣΣΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΑ (ΡΩΣΙΚΗ/ΑΛΒΑΝΙΚΗ/ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ/ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ/ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ) ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ. ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ (ΑΓΓΛΙΚΗ/ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ/ΓΑΛΛΙΚΗ).
Διαδικασία
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΒΕΣ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ.
Αποτελέσματα
ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΙΑΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ.
Παραδοτέα