Ενημέρωση για τους γονείς των παιδιών της Α’ τάξης

Tην Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου (5-9 μ.μ.) και Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου (5.30-8.30 μ.μ.) θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές συναντήσεις των γονέων με τη διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς της Α’ τάξης του σχολείου μας.

Συγκεκριμένα, αρχικά θα γίνει ενημέρωση από την επιβλέπουσα του σχολείου αν. καθηγήτρια Α.Π.Θ. κα. Ματθαιουδάκη Μαρίνα και τον διευθυντή του κ. Ταξίδη Χρήστο σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών και τη λειτουργία του σχολείου.
Θα ακολουθήσει εργαστήριο γνωριμίας – δημιουργίας ομάδας με εμψυχώτρια την εκπαιδευτικό του σχολείου μας Κουταλακίδου Βάνα, για την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των γονέων και των εκπαιδευτικών της τάξης και την αποτελεσματικότερη λειτουργία και συνεργασία μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
Τέλος, θα πραγματοποιηθούν δειγματικές διδασκαλίες των βασικών μαθημάτων της τάξης (Γλώσσα, Μαθηματικά, Αγγλικά) από τις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς (Προύτσου Αρετή, Χατζή Μαίρη, Λασκαρίδου Χρύσα), καθώς και διαθεματική σύνδεση των διδασκαλιών αυτών με τα αντικείμενα της Φυσικής Αγωγής και της Μουσικής, με τις εκπαιδευτικούς Εμμανουηλίδου Κυριακή και Βαΐτση Γεωργία – Μαρία αντίστοιχα. Θα συμμετέχουν επίσης οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας Ζαπουνίδης Θωμάς και Καϊκτσή Κατερίνα (Αγγλικών).
Η συμμετοχή του γονέα/κηδεμόνα που θα αναλάβει την προετοιμασία του παιδιού στο σπίτι κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Η εκδήλωση απευθύνεται μόνο σε γονείς παιδιών της Α’ τάξης και θα συμμετέχει σ’ αυτήν ΜΟΝΟ ένας γονέας/κηδεμόνας του κάθε παιδιού (και ΟΧΙ τα παιδιά).