Αποτελέσματα κλήρωσης για την εισαγωγή μαθητών και μαθητριών στην Α’ τάξη του σχολείου για το σχολικό έτος 2017-18

Ακολουθούν οι πίνακες με τα ονόματα των παιδιών που κληρώθηκαν.

 

ΚΛΗΡΩΘΕΝΤΕΣ/ΚΛΗΡΩΘΕΙΣΕΣ

%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%b3%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%83

Οι μαθητές και μαθήτριες οι οποίοι/ες μετά την κλήρωση περιέχονται στις καταστάσεις εγγραφέντων θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη 7 Ιουνίου να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή.  ΑΝ η εγγραφή έχει γίνει σε άλλο σχολείο θα πρέπει αρχικά να επισκεφτούν το σχολείο στο οποίο έκαναν την εγγραφή και να ζητήσουν να κάνουν αίτηση μετεγγραφής. Σε κάθε περίπτωση μέχρι την παραπάνω ημερομηνία θα πρέπει οι γονείς των εγγραφέντων να παρουσιαστούν στο 3ο Πειραματικό Δ.Σ. Ευόσμου για να συμπληρώσουν κάποια στοιχεία για την εγγραφή του παιδιού τους. Απαραιτήτως θα πρέπει να έχουν μαζί τους το μπλε βιβλιάριο υγείας (εμβολίων) του παιδιού τους.   Σε περίπτωση που επιθυμείτε οι μαθητές να φοιτήσουν και στο ολοήμερο θα πρέπει να προσκομίσετε και για τους 2 γονείς βεβαιώσεις εργασίας από τον εργοδότη ή κάρτα ανεργίας ή την πρόσφατη ειδοποίηση πληρωμής  ΕΦΚΑ (για ελεύθερους επαγγελματίες).
Το σχολείο δέχεται καθημερινά τους γονείς για εγγραφή 11.00-13.00.

 

Μπορείτε να κατεβάσετε τον πίνακα με τους κληρωθέντες ΕΔΩ και τον πίνακα με τους επιλαχόντες ΕΔΩ.

Ανακοίνωση για την κλήρωση εισαγωγής στην Α’ δημοτικού

Σας ενημερώνουμε ότι η κλήρωση για την εισαγωγή μαθητών και μαθητριών στην Α’ Τάξη του 3ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31-Μαΐου 2017 και ώρα 9.30 το πρωί. Την κλήρωση μπορούν να παρακολουθήσουν οι γονείς των υποψηφίων.
Παρακαλούμε όσοι/ες έχετε υποβάλει αίτηση να ελέγξετε τα στοιχεία υποψηφίων που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα (για να τα δείτε πατήστε ΕΔΩ).
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί λάθος παρακαλώ να επικοινωνήσετε εγκαίρως στο τηλ. 2310703788.
Ακολουθεί ο πίνακας σε μορφή PDF:
%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%b4%ce%b1

Συμμετοχή της Παιδικής Συμφωνίας στο 22ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Ασβεστοχωρίου

Η Παιδική Συμφωνία είναι έτοιμη για τη συμμετοχή της στο «22ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Ασβεστοχωρίου»!
Πρόκειται για μια σημαντική ετήσια διοργάνωση με τη συμμετοχή σχολικών χορωδιών από όλη την Ελλάδα, που διαρκεί τρεις μέρες, γεμάτες μουσική και παιδικές φωνές!

Η χορωδία μας θα τραγουδήσει την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 το απόγευμα (ώρα έναρξης: 7:30 μμ) το πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει, με κομμάτια πρωτότυπα σε στίχους και μουσική, που προέκυψαν μέσα από καινοτόμα προγράμματα που πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας. Στο τέλος της βραδιάς, όλες οι χορωδίες που θα πάρουν μέρος στο φεστιβάλ θα τραγουδήσουν μαζί πάνω στη σκηνή για να κλείσει όμορφα η εκδήλωση!

Σας περιμένουμε με χαρά!

%ce%b1%cf%86%ce%af%cf%83%ce%b1-22%ce%b7%cf%82-%cf%87%ce%bf%cf%81%cf%89%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ba

Συμμετοχή της Γ1 τάξης του σχολείου μας στους θεατρικούς αγώνες ¨Ακτίς Ονείρου¨στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Στις 27 Μαΐου ημέρα Σάββατο το απόγευμα στις 18:00 το Γ1 θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση με τίτλο:  «Το δέντρο που έδινε» στους θεατρικούς αγώνες «Ακτίς ονείρου» στο Ολυμπιακό Μουσείο.

Συντελεστές:

Διδασκαλία:  Παναγιώτα Παπαδημητρίου και Χάρης Σαχπατζίδης
Χορογραφία:  Κωνσταντίνου Καλλιόπη
Μουσική:  Βαΐτση Γεωργία

Σκηνικά:  Χατζή Παρασκευή

aktis_2017_pro