ΒΡΑΒΕΥΣΗ

Συγχαίρουμε τους μαθητές των γαλλικών του ΣΤ2 (σχολ. χρ. 2016-2017) που στο Διαγωνισμό με τίτλο «Ένα ονειρεμένο ταξίδι» που διοργάνωσε η Ευρωπαική  Επιτροπή του διεθνή Συλλόγου Καθηγητών γαλλικής σε συνεργασία με τον σύλλογο Καθηγητών γαλλικής Βορείου Ελλάδας, αφού αρχικά απέσπασαν σε εθνικό επίπεδο στην κατηγορία Βίντεο πρωτοβάθμιας το πρώτο βραβείο με το έργο «Bon Voyage» στη συνέχεια απέσπασαν σε Ερωπαικό επίπεδο το δεύτερο βραβείο. Ευχόμαστε στους μαθητές Αγγέλου Ραφαήλ-Πανορμίτη, Αρνίδη Νικόλα, Κυρμελίδη Δημήτρη, Κωνσταντινίδη Θανάση και Χαραλάμπους Δημήτρη πάντα επιτυχίες.

Για να προβάλετε το έργο των μαθητών:

https://www.youtube.com/watch?v=1XUWtymUPdQ&feature=youtu.be

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 20/11/2017 ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ

ΕΠΕΙΓΟΝ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τη Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017το σχολείο θα παραμείνει κλειστό και δεν θα πραγματοποιηθεί καμία σχολική δραστηριότητα (πρωινή ζώνη, μαθήματα, ολοήμερο, όμιλοι). Τις ώρες αυτές, στο πλαίσιο ένταξης του σχολείου μας στη δράση «Επιμόρφωση για την Εισαγωγή της Περιγραφικής Αξιολόγησης στην Υποχρεωτική Εκπαίδευση» του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, θα υλοποιηθεί πρόγραμμα ημερίδας των εκπαιδευτικών του σχολείου.

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Σας προσκαλούμε την  Παρασκευή, 17/11/2017 στην εκδήλωση του σχολείου μας για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄ τάξης θα σας παρουσιάσουν τα γεγονότα της αντίστοιχης περιόδου.

Ώρα προσέλευσης:  08:45 – 09:00 π.μ

Ώρα αποχώρησης:  10:00 – 10:15 π.μ

Τη συγκεκριμένη ημέρα δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα, το ολοήμερο και οι όμιλοι δεν θα λειτουργήσουν, ενώ μετά το τέλος της γιορτής τα παιδιά θα αποχωρήσουν.