ΕΠΕΙΓΟΝ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22-12-2017

Ενημερώνουμε τους/τις μαθητές/τριες των Ομίλων μας και τους κηδεμόνες τους ότι την Παρασκευή 22-12-2017 δεν θα γίνουν οι προγραμματισμένοι για αυτήν την ημέρα Όμιλοι.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και περιμένουμε να σας υποδεχθούμε το Νέο Έτος!

4ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής

Επιτυχίες των ομάδων ρομποτικής του σχολείου μας στο 4ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής που διοργάνωσε το Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Μακεδονία, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017.
Οι Evobots κατέκτησαν τη δεύτερη θέση και Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Δημοτικά σχολεία και οι Little Robots white την πέμπτη θέση και Έπαινο.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!

evobots little-robots

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΑΝΤΑ, ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ/ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 16:30, σας προσκαλούμε στο αίθριο του σχολείου, όπου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη, πλέον, εκδήλωση με κάλαντα και χορογραφίες.

unnamed

  • Η Παιδική Συμφωνία, όπως κάθε χρόνο,υπό την καθοδήγηση της κας Βαϊτση,  θα γιορτάσει και φέτος τη Γέννηση του Χριστού και τον ερχομό της νέας χρονιάς με Κάλαντα από όλο τον κόσμο!!!
  • Τα πρωτάκια (Α1 – A2) του σχολείου μας,  υπό την επιμέλεια της γυμνάστριάς τους κας Κωνσταντίνου Πόπης, θα μας προσφέρουν μια απίθανη χριστουγεννιάτικη χορογραφία.
  • Τα παιδιά του ομίλου της κας Κωνσταντίνου Πόπης θα χορέψουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων δύο χορογραφίες.  Σας περιμένουμε όλους και όλες!

 Θα ακολουθήσει ενημέρωση – επίδοση αξιολόγησης στους γονείς/κηδεμόνες  

από τους/τις  εκπαιδευτικούς των τάξεων.