Νέα λογοτεχνικά βιβλία

Τα βιβλία νεοελληνικής και ξένης λογοτεχνίας έφθασαν στο σχολείο μας! Τώρα οι μαθητές και οι μαθήτριές μας μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια πληθώρα νέων τίτλων και εκδόσεων.

Ευχαριστούμε για την ευγενική προσφορά τον άνθρωπο που ευαισθητοποιήθηκε να βοηθήσει την προσπάθεια του σχολείου να εκσυγχρονίσει, μεταξύ των άλλων, και τη δανειστική βιβλιοθήκη προς όφελος των των παιδιών μας/σας.

All-focus

«Με τα φτερά της Μουσικής

Αίθουσα Πολλαπλών Εκδηλώσεων του 3ου Πειραματικού Σχολείου Ευόσμου
Δευτέρα 11 Ιουνίου
(19:30 μ.μ.)

%ce%b5%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bd%ce%b1
Σας περιμένουμε με πολλή χαρά στην τελική συναυλία της Παιδικής Συμφωνίας για το σχολικό έτος 2017-2018 όπου θα παρουσιαστούν αποκλειστικά πρωτότυπες συνθέσεις των μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας με αφορμή προγράμματα, δράσεις και διαγωνισμούς στα οποία πήραν μέρος τα τελευταία έτη και απέσπασαν διακρίσεις, όπως το Let’s Do It Greece, το FLL Greece και το European School Radio!

ΈΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018, λόγω εκλογών του Η΄ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/ΘΜΙΑΣ Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, δε θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα του σχολείου. Πρωινή ζώνη, πρωινό πρόγραμμα, ολοήμερο δε θα λειτουργήσουν.

Η αυλή μας ομορφαίνει…

Η κυρία Βούλα Πέτρου (φύλακας του σχολείου μας) ξεδίπλωσε το καλλιτεχνικό της ταλέντο και μεταμόρφωσε τη σχολική μας αυλή με χρώματα και φαντασία. Συνδημιουργός στα παιχνίδια σκάκι και φιδάκι ήταν ο εκπαιδευτικός μας Ζαπουνίδης Θωμάς. Απολαύστε το αποτέλεσμα: