Αστέρι της Ευχής

%ce%b5%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bd%ce%b11-150x143-1Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Σχολείο μας στηρίζει το πρόγραμμα Make A Wish (Κάνε Μια Ευχή), μέσω του οποίου εκπληρώνονται ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Η συμμετοχή μας αφορά στη διάθεση ενός χάρτινου Αστεριού με τη συμβολική δωρεά των €2. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν τα παιδιά να απευθύνονται στους/στις εκπαιδευτικούς των τμημάτων τους. Οι παραγγελίες θα πραγματοποιηθούν έως τα τέλη Νοεμβρίου.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα παραπάνω προγράμματα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Βεβαίωση κυκλοφορίας μαθητή/τριας

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Παρακαλείσθε να συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη (ΕΔΩ) βεβαίωση κυκλοφορίας ανήλικου/ης μαθητή/μαθήτριας με το ονοματεπώνυμο, το πατρώνυμο και τον αριθμό μητρώου του/της μαθητή/τριας καθώς και με τα υπόλοιπα στοιχεία που ζητούνται. Στη συνέχεια τα παιδιά θα την παραδώσουν στους/στις Δασκάλους/λες των Τμημάτων τους, προκειμένου να υπογραφεί και να σφραγιστεί από το Διευθυντή του Σχολείου.

Οδηγίες συμπλήρωσης

  1. Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών των Β’, Γ’, Δ’, Ε’ και Στ’ τάξεων θα εντοπίσουν τον αριθμό μητρώου των παιδιών τους σε παλιότερο Έλεγχο Προόδου ή Τίτλο Προόδου, ενώ στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών της Α΄τάξης ο αριθμός μητρώου έχει ήδη γνωστοποιηθεί για την εγγραφή των παιδιών τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.
  2. Στο δύο πεδία που αναφέρονται στο Σχολείο θα συμπληρώσετε

3ου Πειραματικού Δ.Σ. Ευόσμου

Καραολή Δημητρίου 26, 56224, Εύοσμος

  1. Στη συνέχεια μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τη διεύθυνση κατοικίας σας
  2. Τέλος το πεδίο των ωρών το συμπληρώνετε ανάλογα με το συνηθισμένο πρόγραμμα προσέλευσης και αποχώρησης του παιδιού από το σχολείο συνυπολογίζοντας και το εύλογο χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για τη μετακίνηση.

π.χ. για μαθητή/μαθήτρια ΣΤ΄ τάξης που δεν παρακολουθεί ολοήμερο πρόγραμμα

7.55 π.μ. και  8.15 π.μ.

2.00 μ.μ. και  2.20 μ.μ.