Let’s talk Tournament

Για ακόμη μια χρονιά οι μαθητές της ομάδας του Debate Club πήραν μέρος στο διαγωνισμό Lets Talk που φέτος διοργάνωσε το Anatolia College. Άλλη μια χρονιά που οι μαθητές του Ομίλου ξεχώρισαν για τις γνώσεις αλλά και το ήθος τους.

45 μαθητές από πέντε σχολεία, εκ των οποίων μόνο το 3ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου είναι δημόσιο σχολείο, συμμετείχαν στο τμήμα του διαγωνισμού Debate (Επιχειρηματολογία) και πρώτος αναδείχθηκε ο μαθητής του σχολείου μας Δημήτρης Χατζηβρέττας.

37 μαθητές από 8 σχολεία, δύο εκ των οποίων δημόσια σχολεία, συμμετείχαν στο τμήμα του διαγωνισμού Oral Interpretation (Απόδοση Λογοτεχνικού Κειμένου) και πρώτη αναδείχθηκε η μαθήτρια του σχολείου μας Θεοδώρα Αιγίδου.

49 μαθητές από 6 σχολεία, εκ των οποίων μόνο το 3ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου είναι δημόσιο σχολείο, συμμετείχαν στο τμήμα του διαγωνισμού Discussion (Διάλογος-Συζήτηση), με τους μαθητές του σχολείου μας να έχουν ιδιαίτερα καλές επιδόσεις, στην 4η, 5η, 6η, 9η και 10η θέσεις, μαζί με άλλους μαθητές.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές του Ομίλου!

[vimeo 159764436 w=605 h=340]

Let’s talk Tournament  on Vimeo.