3ο Πειραματικό Δ.Σ. Ευόσμου: Συμμετοχή με διάκριση στον Διαγωνισμό Εκπαιδευτικών Open Education Europa

Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Εκπαιδευτικών “Open Education Europaκαι της δημιουργίας Ευρωπαϊκού Αποθετηρίου Καινοτόμων Εκπαιδευτικών Πρακτικών, με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατάθεσης και έγκρισης καλών πρακτικών και ανάδειξης των 5 φιναλίστ του διαγωνισμού εκπαιδευτικών.

Η εκπαιδευτικός του 3ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, Δρ. Μαρία Κουκλατζίδου, σε συνεργασία με την εκπαιδευτικό και μέλος Π.Ο. Κ.Π.Ε., Μαρία Γκουντούμα, κατέθεσαν τέσσερις πρακτικές, οι οποίες κατόπιν αξιολόγησης εγκρίθηκαν για ανάρτηση στο αποθετήριο. Παράλληλα, η καλή πρακτική που υλοποίησαν τη σχολική χρονιά 2014-2015 με θέμα Grow your own school gardenAn ICT course for educators; Theory and practice”απέσπασε μια θέση στους 5 φιναλίστ του διαγωνισμού και παρουσιάστηκε σε εορταστικό webinar ολοκλήρωσης του διαγωνισμού την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015.

Ευχόμαστε στις συναδέλφους συγχαρητήρια για τα έργα τους και τη διάκρισή τους.

Σημείωση: Στον παρακάτω σύνδεσμο http://www.openeducationeuropa.eu/en/node/174463 μπορείτε να ενημερωθείτε για το διαγωνισμό, το Ευρωπαϊκό Αποθετήριο και να παρακολουθήσετε τοWebinar, με τις 5 καλύτερες πρακτικές που διαγωνίστηκαν ως φιναλίστ.